facebook email lang_ro lang_ru

022 21-11-20

068 29-72-09

Praga BARSELONA În Munții Alpi, Austria EGIPT

CERERE DE OFERTĂ

PARTENERI

CAUTĂ AICI:

ANDORRA – REGINA SPORTURILOR DE IARNA!

Galereie

Descriere

 

PERE D'URG 3* (ENCAMP)          Standard Room / DBL                                   1024 EUR           DIPLOMATIC 4* (ANDORRA LA VELLA)  BB  Standard Room / DBL            1058 EUR           TULIP INN ANDORRA DELFOS 4* (ESCALDES)     Standard Room / DBL    1099 EUR            Suplimentar se va achita cina festiva de Craciun.

 

ANDORRA – REGINA SPORTURILOR DE IARNA!

Chiar daca are o suprafata foarte mica, ofera 300 km de partii, unde veti putea savura din plin esenta Pirineilor.

Locatia privilegiata a Andorrei in inima Pirineilor, sudul Europei, ofera conditii perfecte de zapada intr-un climat ideal. Ce diferentiaza Andorra de alte destinatii, este ca aici soarele, zapada si intreaga tara va stau la dispozitie pentru o vacanta de neuitat. Principalele obiecte de activitate in Andorra sunt turismul si shoppingul. Cele doua statiuni de schi, Grandvalira si Vallnord, ofera numeroase activitati astfel incat sa va bucurati de zapada dupa bunul plac. A schia in aceste statiuni este un castig pentru oricine, indiferent de nivelul de schi.
Vallnord este formata din 3 zone: Arcalis, Arinsal si Pal si va ofera peste 70 de partii, diverse activitati pentru a va face vacanta mai speciala, locuri speciale pentru cei mici, zone pentru freestyle, o spectaculoasa partie border-cross si un nou Half Pipe la standarde FIS, peste 20 de restaurante pentru o pauza binemeritata in timpul zilei. Avantajele acestei zone de schi sunt partiile diversificate, partiile cu zapada adanca si intensa viata de noapte.
Zona Arcalis este o statiune mica si simpatica, situata la 24 km de capitala Andorra la Vella. Zona este ideala pentru schi extrem, schi in zapada adanca si snowboard. Aproximativ jumatate dintre partii sunt deservite de tunuri de zapada, lucru de care nici nu este prea mare nevoie datorita microclimatului excelent (grosimea medie a zapezii este de 280 cm).